Palvelut

Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia!

Mikään kysymyksesi ei ole turha - ATK Avulias opastaa sinua tietokoneen, tabletin, älypuhelimen tai vaikka tulostimen, skannerin ja digikameran kaikessa käytössä, ihan omassa kotonasi. Opettelemalla tietokoneen ja internetin peruskäyttöä, helpotat omaa arkeasi, nyt ja varsinkin tulevaisuudessa.

Palveluni tarkoituksena on auttaa ja antaa neuvoja tietokoneen ja internetin sähköisten palveluiden turvalliseen käyttöön Hämeenlinnan alueella. En tee neuvontaa puhelimitse vaan palvelu on henkilökohtaista pääasiassa asiakkaan kotona.

Opetus tapahtuu "kädestä pitäen" ja voit samalla tehdä itsellesi myös muistiinpanoja kaikessa rauhassa. Neuvonta tapahtuu pääasiassa asiakkaan kotona, näin oma tietokone, tabletti tai älypuhelin tulee paremmin tutuksi. Halutessanne, voimme järjestää myös kursseja ystävien kesken.

Autan myös esimerkiksi laiteasennuksissa tai tietokoneen päivityksissä. Mikäli tietokoneesi onkin rikki tai toimintaongelmaa ei pysty selvittämään kotona, toimitamme sen laadukkaaseen huoltoon, josta sinuun ollaan yhteydessä.

Toimin alueella Lammi - Tuulos - Hämeenkoski - Hämeenlinna - Hauho. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovitaan yhteinen tapaamisaika!

  

 

ATK Avulias tmi / Katja Niemi
Turengintie 22, 16900 Lammi
Y-tunnus 2321177-5
Rekisteriseloste